Exchange rates: 1 EUR = 4.69 PLN; 1 USD = 4.4 PLN [more...]
Language: polski english

* Standard profile

 


*This company has only Standard profile.
Learn more about Trusted Partner and Eurocompany

P.P.H.U. "Gastro-Tar" Jan Tarczewski

[Poland]Gyros gazowy i elektryczny

Opiekacze pionowe tego typu służą do opiekania mięsa uformowanego w walec. W całości wykonane są ze stali nierdzewnej-kwasoodpornej typu 0H18N9. Palniki gazowe (lub grzałki w wersji elektrycznej) znajdują się bezpośrednio przy opiekanym wsadzie, jednak w zależności od średnicy opiekanego walca można tą odległość regulować. Ruch obrotowy widelca zapewnia elektryczny zespół napędowy znajdujący się u góry opiekacza. Palniki w wersji gazowej posiadają zabezpieczenie przeciwwypływowe,[...]

Details...


[Poland]Salamandry elektryczne i gazowe

Salamander służy do szybkiego rozmrażania,opiekania,grilowania lub podgrzewania gotowych bądź częściowo przygotowanych potraw. Urządzenie wyposażone jest w korytko na wodę oraz ruszt, którego poziom można regulować dźwignią umieszczoną z prawej strony opiekacza. Palniki (w wersji gazowej) lub grzałki (w wersji elektrycznej) umieszczone są nad opiekanym wsadem, co zapobiega przypalaniu kapiącego tłuszczu, a także wpływa na żywotność zespołu grzejnego. Regulacja temperatury[...]

Details...


[Poland]Opiekacze gastronomiczne elektryczne i gazowe

Grupa opiekaczy elektrycznych serii OGE obejmuje urządzenia o budowie bębnowej (OGE) i dwurzędowej (OGDE). Opiekacze gastronomiczne elektryczne z serii OGE, dzięki zastosowaniu przekładni planetarnej (t.j. obracania się kurczaków wokół osi widelca oraz względem zespołu grzejnego zainstalowanego u góry opiekacza) charakteryzują się bardzo niskim zużyciem energii w przeliczeniu na jednego kurczaka. Ze względu na mały pobór prądu, urządzenia tego typu zalecane są szczególnie[...]

Details...